В новата българска история има само един президент, който открито застана срещу българоубийците. Длъжни сме да го подкрепим, ако сме българи!

Без политически пристрастия, без идейни съображения, без типичното българско отрицание по принцип.

Президентът е с ограничени правомощия по Конституция. Почти всяко негово действие зависи от народното събрание - тези 240 хрантутници, който ни презират и вече се обожествяват. Тези, които са готови на всичко, за да останат на власт. Властта за тях не е средство, а главна цел за лично забогатяване. От т.нар. начало на прехода изминаха 30 години. Време на безобразно потъпкване на закона, достигнало най-тежката степен на деформация - създаването на закони в противоречие с основните принципи за справедливост и обществен морал.

По волята на съдбата избрахме президент без политически опит, но с характер и достойнство.

Сигурно е допускал грешки, имал е своите разочарования и спонтанни прояви. Кой от нас е сигурен, че би се справил по-добре?! Аз знам, че не бих го направила.
Нашият президент не стана съучастник на управляващите, не се включи в общия им хор за "успехите" и "прекрасната" ни действителност. Нарича нещата с истинските им имена. Назовава фактите и виновниците с прямота и без страх. Повече от това не може. Не може да разпусне НС, да обяви извънредно положение без решение на НС. Така е разписана Конституцията.
Остава с народа си. Това е достойно.

На 19.02.2020 г. президентът ще поведе шествието в памет на Васил Левски.

Аз ще бъда там. Това е моят поклон пред великия син на България - Левски.
Това е моят начин да подкрепя президента.
Това е моята надежда за България.

БОГ С НАС!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.