През годините предизбирните кампании на политическите сили и кандидати за власт несъмнено еволюираха. Едно от доказателствата, подкрепящи този факт, е иновативната хрумка предизборните кебапчета и понички да бъдат заменени с предизборно кафе.
"Във Велико Търново сме. Откриваме Демократичното кафене тук!", съобщи със снимка във Фейсбук глашатаят на Прокопиев и солташак на Христо Иванов - Иво Мирчев.

Определено възможностите на "Демократична България" да привлекат случайните минувачи и да задържат вниманието им върху себе си са вече тотално изчерпани, след като прибягват до партийните предизборни похвати, упражнявани в ромските махали, където гладното и предимно необразовано население дава мило и драго за хапка и пивка на аванта.

Докато едните ги хранят, в Старопрестолния град, за да избегнат ефекта на отегчението и вероятността от развиване на нарколепсия, когато избирателите ги слушат, от "Демократична българия" са взели превантивна мярка с кофеинова напитка, за всеки случай. В ролята на бюфетджия е влязал не някой друг, а цял един корпулентен кандидат за депутат, видно и от снимката.

Все пак, дали черпнята ще е с кафе, или с кебапче, целта е една и съща. Разликата е само в калориите, но все пак зависи и от количеството захар.

Припомняме, че седем години след кебапчетата на Бареков, в първата предизборната кампания за 2021 година от "Демократична България" започнаха да пържат понички. Сега са на кафе (вероятно заради Иво Мирчев), защото то не се яде.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.