"Пропагандата се опита да внуши, че провокацията на Доган и Слави е в съгласие с посолството на САЩ в София. Е, и това беше разсеяно"

Очаквах, както и други, да разбера отношението на президента Радев към рекета на Слави Трифонов от понеделник. Разбира се, че Президента не може да заеме страна по този казус публично. Позицията му по конституция не му позволява. Да, но той намери най-дипломатичния начин днес да го направи чрез декларацията, която прочете днес премиерът Янев в началото на министерският съвет.

За всеки, който сериозно следи събитията, от тази декларация ясно се разбира, че президентът не е в някакъв задкулисен сговор със Слави Трифонов. Нещо повече - става ясно, че президента е категоричен противник на провокацията към българското общество, която сътвори Доган чрез своят паж и маскиран говорител Слави Трифонов.

Пиша това, с надежда да предпазя, тези които се влияят от пропагандата и не следят от близо процесите.

Доган е безусловно срещу президента. Доган вижда в негово лице пречка да извърши чрез подставеното си лице Слави подмяната, вместо промяната.

И това не го правя от някакви симпатии към президента, а от навикът ми да стъпвам на реалностите, а не на измамната пропаганда.
Това съм правил повече от половин век и съм грешал по-малко.

Разбира се, това можеше да се види още от факта, че тримата министри от служебният кабинет бяха отказали да бъдат смокинов лист на Доган и Слави, но след тази декларация това е безусловно потвърдено.

Така, че вече няма никакво съмнение кой играе за Русия и кой не.

Пропагандата се опита да внуши, че провокацията на Доган и Слави е в съгласие с посолството на САЩ в София. Е, и това беше разсеяно с тази декларация на премиерът Янев. Чрез решнието на САЩ да включат в списъкът Магнитски Пеевски, те ясно дадоха знак какво е отношението им към Доган. Това е и причината Русия чрез Доган и пажът му Слави да играят така агресивно ва банк.

Може да бъде изображение с един или повече хора, изправени хора и на закрито

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.