И днес, както всеки ден, гледах и слушах новините и не спрях да се чудя на редакторите защо така тъпо композират поднасянето на вестите!

Защо се започва с пиянското сбиване пред някаква дискотека в Кюстендил, а истинската новина за напускането на парламентарната група на "БСП за България" се поставя на трета, четвърта, че и пета позиция? Какво значение има един криминален инцидент, който е продукт на цялостната политическа, управленска и социална мизерна система, за да ни информират приоритетно за едни пияни безделници, наръгали се с ножове в 7 часа сутринта, поради това че държавата не работи и няма кой да спре пияниците?

Не е ли по-важно, че напускането на парламента на групата на Нинова слага началото на сериозна политическа и парламентарна криза, а ни занимават с някакви мутанти, които не знаят кога би трябвало да пият и да не се бият пред дискотеката в Кюстендил? Или тая деградация на значимостта на новините би трябвало да се приема за естествена и нормална? Жалко, ако е така. Защото това означава, че нормалността у нас окончателно е девалвирала.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.