Нова малоумна заповед! Ако спешно се нуждаете от лекарство, предпазна маска, бебешка храна или минерална вода и сте на възраст под 65 г., няма да можете да си закупите, защото министърът на здравеопазването на Бойко Борисов - Костадин Ангелов, с нова заповед забрани да се пазарува между 8.00 - 10.00 ч. и 13.30 - 16.30 ч. в хранителни магазини и аптеки.

След първата заповед на МЗ, която създаде хаос и трае само един ден, тази вечер Ангелов издаде нова, която ще предизвика още по-голям хаос.

Повече от ясно е, а и емпирично очеизбождащо и доказано във времето, че правителството на ГЕРБ и провежданите от него политики, за които е отговорен само и единствено началникът им Бойко Борисов, са катастрофални за България и гражданите й.

Вместо да подаде оставка, министър-председателят, за който все повече българи са на мнение, че има нужда от спешна психиатрична помощ, продължава да обикаля държавата с джипката на данъкоплатска издръжка и да сее и лее простотии и неистини под път и над път, с все по-голям риск за предизвикване на ПТП.

Вчера Бойко Борисов щеше да вреже в мантинелата управлявания от него държавен джип, докато показва на здравния министър Костадин Ангелов и началника на "Пирогов" Асен Балтов асфалта и как бучи маркировката. Да, занимава с това професори и доктори! От злощастния инцидент, предизвикан от Борисов, ги избави единствено бързата реакция на седящия до премиера служител на НСО, който хвана пуснатия от Борисов волан на превозното средство. От видеото, публикувано на премиерския профил във Фейсбук, се видя, че Борисов прекъсва здравните специалисти на задните седалки, които говорят за пациенти, COVID и болници, за да им показва "великия" си асфалт и "кози пътечки", които нарича "магистрали" и не траят повече от 3 месеца без ремонт. А през това време пациенти се борят със здравната система - между колите на Спешна помощ и болниците, които не ги приемат, поради недостиг на легла и липса на организация за втората COVID-вълна. Нещо, което Борисов не свърши през летните месеци, докато се криеше като партизанин в горите от началниците си - българския народ.
Пак вчера, Бойко Борисов втрещи всичи чужди мисии в България и мислещите граждани, като заяви, че COVID-болните трябва бързо да започват работа, след като излязат от карантина, защото "Работата носи свобода". Така Борисов, без никакво притеснение като един SS-овец, влезе във фашистката реторика на Адолф Хитлер, цитирайки надписа на всички концетрационни лагери, в които насилствено въдворени са загубили живота си милиони невинни души по време на нацисткия режим. 

Днес премиерът изкара от COVID-отделението болния кмет на Пловдив Здравко Димитров, за да си направи пиар. Свали го на стълбите по медицински терлици, за да му каже, че трябва да работи от болничната стая, където се лекува от коронавирус. И замина.
Преди това, пак днес, Бойко Борисов излъга, че в България има икономически подем. Фалшивата новина, произведена от премиера, беше бързо опровергана малко по-късно от Евростат, които в данните си отчитат, че "икономиките на ЕС отбелязват близо три пъти по-висок икономически растеж в сравнение с българската през летните месеци" - от юли до септември.

Единствената заповед, която министърът на здравеопазването трябва да издаде предвид ситуацията в държавата, е премиерът да бъде хоспитализиран, тъй като поведението и реакциите му говорят за наличието на остър умствен дефицит, загуба на концетрация, неадекватност и ментални проблеми, които са застрашаващи живота и здравето както на него, така и на околните. Като преди това подаде оставка, за да се подготви по-бързо провеждането на парламентарни избори.

А другата заповед можете да видите от тук.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.