"Борисов или е подбудител, или е извършител на различни престъпления'', смята адвокат Николай Хаджигенов

Нали видя Гешев какви ги дроби в ЕП? Не като във ВСС. Имаше ли контрадепутати? Когато ги нямаш, става интересно. Задават ти въпроси, на които нямаш отговор. Ние сме най-корумпирани не само в Европейския съюз, но и в цяла Европа. Главният прокурор е част от корупцията. Няма друго обяснение главният прокурор да брани корупцията. Цацаров е почти на края на мандата, без буквално два месеца. Нито един осъден. А тия дето са осъдени за контрабанда, къде са? Цацаров успешно брани Бойко Борисов и всички правителства до ден днешен. Гешев ще е същият'', това заяви адвокат Николай Хаджигенов в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком по повод изслушването на новия главен прокурор Иван Гешев в Европейския парламент.

''Жалка купчина политически клоуни. Събра ли се някакви от кол и въже. Не знаят нищо, не могат нищо'', така адвокатът коментира кадри от пристигането на Борисов и останалата делегация за посещението в САЩ, което беше преди десетина дни.

Относно признанието на Борисов в предаването ''Лице в лице'' по bTV, че благодарение на него Лозан Панов е станал председател на Върховния касационен съд, адвокат Николай Хаджигенов заяви: ''Тук ясно се вижда, че освен тиран, той е и престъпник. Нищо у нас не става без него. Той е жалък клонинг на Тодор Живков. Това са престъпления. В нормална държава щеше да бъде задържан на изхода на bTV и разпънат на кръст. Там, още на НДК. Ние естествено - не сме нормална държава. Борисов или е подбудител, или е извършител на различни престъпления''.

"Гади ми се от две неща. От цялата тази свинщина политическа. Не, че му целуват ръка, а задника. Гади ми се, че ги търпим - този и тези покрай него'', каза в заключение адвокатът.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.