Майки от "Системата ни убива" и активисти на Изправи.бг се барикадираха в сградата на Парламента. Те са категорични, че няма да напуснат сградата без да получат оставката на премиера Бойко Борисов или на всички депутати. Между тях има и дете в неравностойно положение, на което председателят на парламента Цвета Караянчева му отказа да ползва тоалетна - публична държавна собственост.

Междувременно сградата на бившия Партиен дом, понастоящем Народно събрание, е окупирана от множество граждани, чиято бройка постоянно се увеличава.

Пред сградата на Парламента възрастна жена легна на пътя в знак на протест и от безсилие, измъчена от ниската си, в размер на 160 лева, пенсия, която Бойко Борисов и управлението му са й осигурили.

Страстите се нажежават, градусът на недоволството се покачва! Полицията насилствено и с груба сила изхвърля хората, които се намират в парламента!

Оставката на министър-председателя Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев са неизбежни. Вече 70 дни българите в страната и по света искат промяна, върховенство на закона и оставките на премиера и главния прокурор, които са символ на мафията и мутрите в България. Процесите в балканската страна са необратими и с широко медийно международно покритие, като подложени на остри критики от свободната световна преса са именно Бойко Борисов, Иван Гешев и управляващата България мафия, която е подложила на геноцид народа си.

Видеа:

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.