След като бъдещият главен прокурор си позволява да заплашва член на ВСС и съдия с безупречна репутация, сетете се какво може да направи с вас - обикновените хора!, пише в свой пост във Фейсбук общинският съветник на Варна адв. Стела Николова

Ето какво още казва тя:

Иван Гешев бе избран, защото няма скрупули и спирачки да нарушава закон и морал, а ние не се противопоставихме в нужното количество на този избор.

Сега не се чудете защо финансовия министър няма образувано наказателно производство, че раздавал повече субсидии и нарушил с това два закона, нито, че прокуратурата мълчи, че той живее в чуждо жилище без наем, но пък Недялко Йорданов е преследван от същата тази прокуратура, защото си позволил да защити във фейсбук сина си Асен Йорданов от Биволъ, когато Гешев даваше пресконференции, че той е изнесъл данни на 5 милиона българи.

Още по темата: Прокуратурата посегна на поета Недялко Йорданов - за отмъщение към сина му Асен от Биволъ

Нали се сещате, че няма да има отговорност и за "гьола" за 27 милиона, за който Генка Шикерова и Антикорупционния фонд пуснаха материал?

И за къщите за тъщи няма да има!

Нали не забравихте, откъде почнах този пост?!
Бъдещият главен прокурор заплаши публично съдия, който не гласува за избора му!

Още по темата: Предсатвляващият ВСС възприел като похвала заплахата на Гешев към съдия Дишева

Да живей независимата съдебна система!

Всеки юрист от тук нататък, който замълчи за това, е съучастник в овладяването на независимостта на съдебната система от една котерия ,която трябва да изгоним!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.