"Работата с децата от най-ранна възраст, а и с подрастващите, е от голямо значение за изграждането на едно здраво, стабилно, уравновесено, силно, мотивирано и амбициозно поколение българи."

Георги Вражев от Поморие е на 37 години, семеен е и има син. Той е дългогодишен състезател по класическа борба. Завършил е Националната спортна академия със специалност „Треньор по класическа борба". Работи като преподавател в СУ "Иван Вазов” в своя град и е треньор по класическа борба.
От 2015 г. е общински съветник, зам.-председател на Общински съвет - Поморие и е председател на комисия в местния парламент.
Георги Вражев е кандидат за депутат от Бургаската листа на ПП ГЕРБ. Убеден е, че може да бъда полезен с опита и идеите си в областта на спорта, образованието и младежките дейности.

- Кой отправи към Вас покана да се включите в листата на ПП ГЕРБ като кандидат за депутат за 46-то Народно събрание и лесно ли се съгласихте?

- Бях поканен да се кандидатирам за депутат в листата на ПП ГЕРБ от партийната организация в Поморие. Научих, че от общинското ръководство на ГЕРБ са ми гласували доверие заради доказаната ми във времето отговорност при поемането на ангажименти и тяхното изпълнение към гражданите и гласоподавателите
Не се съгласих веднага, а добре обмислих включване си в предизборната кампания за народни представители, преди да дам съгласие за вписването ми в листата на ГЕРБ за кандидат-депутати.

- Достатъчен ли е опитът в местния парламент на Поморие като подготовка за впускане в дебрите на основната нормотворческа дейност?

- Естествено, че не е достатъчен само опитът като член на общинския съвет. Той е базата, на която стъпваш. От тук нататък предстои много работа и съм убеден, че тепърва ще науча много нови неща, с които да бъда още по-полезен на обществото. Когато човек има желание и поставена цел - с труд и упоритост всичко се постига.

- Какво искаш да бъде променено в настоящото законодателство за уреждане на обществените отношения и набелязал ли си първите инициативи, които ще предприемеш, ако бъдеш избран за депутат от 2-ри МИР?

- Ако бъда избран за депутат в 46-то Народно събрание, първоначално ще се заема със законодателни промени, свързани със субсидирането на малките спортни клубове по места. Работата с децата от най-ранна възраст, а и с подрастващите, е от голямо значение за изграждането на едно здраво, стабилно, уравновесено, силно, мотивирано и амбициозно поколение българи.
Добрите резултати зависят от правилно предприетите действия. Но и нищо не би могло да се постигне, ако не се предприемат някакви действия.
Промяната на качеството на живота към по-добро не е еднократен акт и няма как да стане изведнъж. Необходими са упорит труд, обмяна на добри практика, изграждане на навици, защото да - книгите дават знания, но уменията се постигат с времето и то с много работа и постоянство.

- Спортът е твоята страст – учител си по физкултура и си треньор по борба. Какво ще е съдбата с тези твои начинания при влизането ти в парламента?

- Евентуалното ми влизане в парламента няма по никакъв начин да попречи и навреди на работата и тренировките с децата. Клубът по борба ще продължи тренировъчния процес с мой заместник, докато аз изпълнявам другите си ангажименти.

- Как ще призовеш съграждани си, мотивирайки ги да отбележат твоя преференциален номер в бюлетината?

- Живеем в един малък, но прекрасен черноморски град, в който почти всички се познаваме, Мисля, че повечето от моите съграждани вече имат изградено мнение за мен, затова ще ги призова, ако ме харесват, ако вярват в мен и искат заедно, с моята помощ, да направим нашия град и община едно още по-прекрасно място за живеене за тях, за техните деца и близки, нека гласуват с бюлетина номер 5, преференция 109!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.