"Днешното представяне на Борисов е пример за фашистко-мутренския феодализъм, завладял страната ни. Подигравателното отношение към несъгласните с властта му, както и употребата на мюсюлманското население, е преминаване на всякакви граници. Внушението, че мюсюлманите "могат да ни ги вземат за един ден" е брутално, цинично и отвратително."

Мартин Димитров:

Днес, в село Грашево, Бойко Борисов сътвори следното:

Изнесе открит урок по популизъм. Във видеото му на живо той открито внушава разделение на нацията. Прави го както по линията София-провинция, така и по линията християни-мюсюлмани. ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО ПОВЕДЕНИЕ ДОРИ ПО КРИТЕРИИТЕ НА НЕДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА, КАКВАТО ВСЪЩНОСТ СМЕ;

Бойко Борисов прави внушения, че никой освен него не разбира проблемите на хората. И никой не е в състояние да се справи. Изключително арогантно съждение, при положение, че той е на власт вече десет години;

БОЙКО БОРИСОВ ДЕМОНСТРИРА САМОУПРАВСТВО. Във видеото, на живо, той "нареди" машините да се върнат и да асфалтират един път, който не бил асфалтиран сега. След което министър Няма-Значени-Кой, го увери от багажника на джипката, където го бяха разположили, че всичко ще стане изключително бързо. Както каза самият Борисов - "чертайте, пишете, до вторник-среда".
Тези пътища не се ли правят с поръчки!? Няма ли одобрена цена, преди да започне да се строи!? Няма ли оферти!? Няма ли качество и стандарти на изпълнението, как така до "вторник-среда"? Самоуправството не е ли престъпление?

Днешното представяне на Борисов е пример за фашистко-мутренския феодализъм, завладял страната ни. Подигравателното отношение към несъгласните с властта му, както и употребата на мюсюлманското население, е преминаване на всякакви граници. Внушението, че мюсюлманите "могат да ни ги вземат за един ден" е брутално, цинично и отвратително.

Борисов днес показа как изглежда робството в една държава от Европейския Съюз през 2020-та година. И надмина дори себе си по отвратителност.

Отбелязвам и неговите приятели от Konrad-Adenauer-Stiftung, които с недвусмислената си подкрепа за Борисов както през годините, така и днес, толерират това разделение на нацията, толерират този език на омраза, толерират тези съсипващи единството ни внушения.

А тези хора, които му ръкопляскаха, и те са роби на Борисов. Като всички нас. Независимо дали ходим сред горите, сред полята, по жълтите павета или по асфалтираните му пътища, ние сме роби.

Но, ще спрем да бъдем такива. Колкото и да не му се иска на Борисов да се разкара от властта. И въпреки фондациите, които са за "media freedom" и "демокрация", докато подкрепят форми на националсоциалистически диктатури.

"ВОЙНАТА Е МЕЖДУ "ГЕРБ" И "ДПС", ДРУГИТЕ СА ЗА ЦВЯТ И МЕРОДИЯ".

Това каза днес Борисов. "ГЕРБ" не е нищо по-различно от това да бъде алтер его на ДПС, така че подобни приказки само показват колко много това едро уморено момче е набутано в ъгъла на умиращото си политическо битие.

Борисов, който не е казала думичка за Гешев, която не смее да спомене Пеевски, и която не се осмелява да стъпи в центъра на София, се представя за борец срещу задкулисието.

Борисов, който мълчи като пукал за студения резерв на д-р Доган, който не споменаваше нищо за заграбения плаж на Росенец през годините, сега се изкарва борец за справедливост.

Никакъв борец не си, другарю. Ти си обслужващ персонал на ДПС, обслужващ персонал на задкулисието. Нищо повече не си.

Така че, не се надценявай. Не надценявай и "ГЕРБ", защото тия дето ти целуват ръцете и гепват по нещичко, ще се разбягат като пилци.

#оставкамутри

Любо Кольовски:

НЕ САМО ЛУДИЯТ, АМИ И ПРОСТАКЪТ УМОРА НЯМА!
"Премиерът Бойко Борисов пристигна във Велинградско, където беше посрещнат с аплодисменти и викове „Бойко, Бойко“ от жители на село Грашково.", информират DARIKNEWS.bg и други медии.
"Хубаво говорят за жълтите павета, но да дойдат тук и да видят кой кой е в тази ситуация. Каква война се води между ГЕРБ и ДПС. Дали има хора за "Да, България“, БСП и Мая Манолова“, отбеляза премиерът.
"С вас сме! София не е България", отбелязаха пред премиера жителите на селото и припомниха, че с помощта на правителството е ремонтиран пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците."
Такива информации образуват един нов журналистически жанр - СТЪКИДОПИСКИ! Перверзии и разврат!

Светла Бъчварова:

Тоя няма да си иде. С тая пропагандна машина през всички медии (с малки изключения). С тази мекушава, нерешителна и конформистка интелигенция (с малки изключения). С десетилетното разделение град - село, изродено в жълти павета - народ. С това дърляне кой е по-антикомунист и по-демократ. С това вечно обвиняване - а ти къде беше, аз когато...

Тоя си седи на власт.

И защото триста философстващи Ентелектуалци ми обясняват три месеца колко са противни Триото, Христо Иванов, Мая Манолова, БОЕЦ, жените с нещастните деца, студентите във ваканция, старите муцуни от едновремешните протести. И жълтопаветниците, естествено.

Обслужващите го медии ги тиражират и тиражират.

И Нинова е гадна комунистка. И Радев е гаден московски каквото кажете. И в Брюксел са гадни джендъри.

ТОЙ обаче ни пази. Заедно с редовния наборник Каракачанов и бияча на бабички Симеонов. И с онази нещастна ПКП.

ТОЙ е. И ще го бъде, дорде някъде някой, но не ние, не го разкара.

Бясна съм. Остава ми единствено да се хиля беззъбо на джипката и тила му, който ми говори всеки ден.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.