Коя е тая партия в чиито списъци при регистрацията за изборите имало 300 мъртви души? З00 мъртви души! - говорителят на ЦИК го съобщи по Btv. 300 починали мъже и жени с всичките им данни, взети от ЕСГРАОНА - във фалшив документ, официален. Коя партия в престъпен сговор с чиновници го е съставила? Коя?!, пита журналистката Анна Заркова.

И продължава така:

"Питам за бившата съдийка Румяна Ченалова. Понеже само тя задава публично този въпрос. Само тя. Той, изглежда, не интересува водещите тв журналисти, нито действащите прокурори и съдии, нито спецколегите им от спецправосъдието, създадено, ако не грешим, за да действа срещу организираните престъпни групи. Не ги интересува, разбира се. Те такива работи не питат. Ако питаха, нямаше да са водещи, нито действащи вероятно - а щяха да са маргинали или пък бивши като Ченалова."

Повод за въпросите на Анна Заркова е пост във Фейсбук на бившия съдия и прокурор Румяна Ченалова. Ето как Ченалова коментира участие на говорителя на ЦИК в телевизионно предаване:

Вчера в сутрешния блок на БТВ гостува говорителят на ЦИК. Между въпросите за машинното гласуване стана ясно, че в списъците при регистрацията за предстоящите избори на една от партиите са намерени 300 мъртви души - отдавна починали хора. Водещата Ж. Марчева НЕ зададе въпрос коя е тази партия.

Знаем, че е ГЕРБ.

КОЙ в БТВ не иска този факт да се огласи? И кога ще реагира прокуратурата ?

Съставен е и ползван неистински документ. Имитирани са подписи на починали хора. НяКОЙ е предоставил данните от ЕСГРАОН. Направо си е ОПГ. Пак стигнахме до спец.прокуратурата- тя винаги има две лица.Трите маймунки - за мафията и Горгона - за непослушните.

А Гешев с това бездействие вече е в състояние на продължавано длъжностно престъпление. Но "колкото повече...толкова повече"

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.