Очевидно е, че трябва да си голям гоьонсурат и абсолютен примат, за да накараш пиарите си да съчинят нещо толкова тъпо и некадърно, с което да отвърнат на обръщението на държавния глава към народа по случай настъпващата Нова година час и половина след излъчването!

И покрай протоколните глупости, да изръсиш накрая: "В първите минути на новата година ще си позволя да бъда оптимист! Защото видях, че сме по-силни от вируса. Защото вече имаме ново оръжие. Защото най-страшното мина. Апокалиптичните сценарии ще оставя за новогодишните пожелания на други политически фигури с претенции за държавници. Ние винаги сме били по-силни в действията. И затова с много работа и решителност от наша страна, с много отговорност и дисциплина от гражданите, както и с помощта на ваксините - ще направим 2021-ва годината на възстановяването, на новото начало, на връщането към нормалния живот. Аз вярвам, че ще успеем! Заедно!
Честита Нова година!"

Така и не става ясно кои са тия, по-силните! Към кой нормален живот ще ни връщат, като отдавна сложиха кръст на нормалния ни живот?

Ех, Бойко! Спри, огледай се, ослушай се и се връщай обратно, че влакът иде! Неадекватните ти приказки отдавна не хващат дикиш! Чуй президента, Бойко! И, ако можеш, намери някой да ти преведе на твоя език казаното от него!

"Антимафиотският консенсус обединява милиони честни българи у нас и зад граница, а несправянето с пандемията, разорението на малкия бизнес, бедността и ширещото се безправие самопотвърдиха неотложната нужда от радикална промяна.

През 2021-ва година два пъти ще отидем на избори. Организацията им трябва да гарантира здравето и правото на глас на всеки българин. Недопустими са каквито и да било оправдания за отлагане на машинното и дистанционното гласуване. Обществото ни вече се организира срещу фалшификациите на вота."

Още по темата: "Румен Радев: Имаме нужда от лидерство, което да започне демонтажа на порочния управленски модел"

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.