Ако ви е омръзнало от всевъзможните брифинги и рестрикции, имате нужда от релаксация, но и от забавления, решение има: разбийте "кафеза" на Covid-19 и се утопирайте с #Утопация!

..."В последните дни Генералът ни се струва прекалено преуморен, именно затова днес решихме ние двамата с него да водим редовния брифинг на Щаба", съобщават с видео обръщение Кристиян Киров и Манол Тодорoв, които след обявеното извънредно положение в България на 13 март решават със семействата си да превърнат принудителната изолация в приятна и желана #Утопация".

Заедно със съпругите и децата си Манол и Кристиян се "барикадират" в новия хотелски комплекс "Утопия Форест", намиращ се в живописния Парк "Росенец" (известен още като "Отманли"), съчетаващ прохладата и чистия въздух на гората и спиращите дъха изгреви над морския хоризонт.

Хотелски комплекс "Утопия Форест" е разположен на 20 километра от град Бургас и е идеалното място, което ще ви предостави възможността да замените дългата и изтощителна изолация с #Утопация. 

Защо #Утопация?

Защото ще се намирате на уникално място за почивка сред природата - в сърцето на гората, но и в близост до плажа и морето, без да ви липсват семейният комфорт, домашен уют и перфектно приготвена храна.
 В "Утопия Форест" няма болни, нито заразени. Всички там са преминали изследвания и са дали отрицателни резултати при PCR тестове.
Далече от коронавируса, вие ще можете да спортувате на открито, да се разхождате в гората, да се грижите за физическата активност на децата си, както и за тяхното онлайн обучение, и ще се чувствате отново свободни хора, а не поставени насила "под домашен арест" зад стените на мръсния град и "затвора" на собственото си жилище.

 Защо "Утопия Форест"?

Защото разполага с външна детска площадка, открит фитнес и йога сцена, открито кино и релакс зона, вътрешен ресторант с външна част и детски кът, зона за четене, самостоятелни вили, хотелска част, паркинг, басейн, безплатен Wi-Fi...

 Извън хотелската част, в "Утопия Форест" има 6 самостоятелни бутикови вили с уникална архитектура и интериорен дизайн. В тях се предлагат всички удобства за заслужена и по-продължителна почивка. Всяка една разполага с просторна кухня и трапезария, две самостоятелни спални с отделни санитарни помещения, веранда с гледка към гората, независима климатична система, кабелна телевизия, безжичен интернет, достъп за хора с увреждания.

"Утопия Форест" разполага с изготвен вътрешен правилник и стандарти за работа в извънредно положение.

Във вилите има персонални сетове за всеки гост, които съдържат защитни средства (маски, ръкавици), антибактериален гел и дезинфектант. Обслужването на гостите е на принципа на румсървиз при спазване на строги санитарно-хигиенни изисквания на персонала. 

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА КАНДИДАТСТВАТЕ  ЗА ПАКЕТ
„УТОПАЦИЯ“? - вижте ТУК.

Utopia Forest - Home Page

Utopia Forest - Facebook

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.