Колко ли ни струва ПР-а, бензина, охраната и журналиститутките на Онуй?!

Да кажеш, че "България не е готова за кризата" е вероломно нападение!". Това коментира Онуй днес за интервюто на Президента Радев вчера. Значи той се чувства вероломно нападнат, след като някой посочва реалното положение на България. Явно критика не търпи и не понася някой да го пита защо е сбъркал. Онуй съвети не иска, той е най-красивия и най-умния, по съвместителство пожарникар, доктор на физкултурните и психологичните науки, инженер, архитект, доктор по медицина, пенкилер на републиката.....

Днес пак се вее като жълт парцал, за да си прави личен ПР. Питам: колко ни струва на данъкоплатците този ПР, бензина, охраната и журналиститутките, които влачи със себе си? Колко на година ни струва личната реклама на Онуй?

На видеото, което си публикува по навик на страницата, се вижда как около него са много хора без необходимата дистанция. Ако заразата плъзне из цялата страна, не е лошо да проследим и маршрутите на Онуй из родината.

Явно не е спал тази нощ, ръмжеше на мисирките като недоспала мечка. Всяко появяване на Президента Радев го кара да истерясва. Пък и вирусът нещо не се развива така, както той предрича и вижда как милиардите европейски пари за борба с вируса се стопяват в далечинета. Ей, прост народ, такъв хубав повод Онуй да докопа милиарди, пък да не разболяваме толкова бързо, колкото му се иска. Той предрече ад, пък някакви 20-30 човека за месец починали. Мъка премиерска!

И понеже се почувствах лично засегната - с възмущение Онуй заяви, че адвокатите имали много пари и не заслужавали изобщо да им се помага. Явно си представя всички адвокати като колегата Марковски. Защото всъщност и адвокатите по време на извънредното положение не работят. Значи за артистите може, за адвокатите не може. Ми щот сме маргинали, значи! Само да кажа - един ден ще ни паднеш, Онуй и ще се молиш за читав адвокат, който да си плюе на съвестта и да те защитава!

Елена Гунчева

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.