Урсула фон дер Лайен обиди българите.И ги разгневи. Показа пълно непознаване на действителността в България при наличието на поредица от унищожителни доклади и статистики. Нарече липсата на промишленост, унищоженото селско стопанство, монополите и картелите икономически възход. Похвали най-бедната страна в Европа за "високите заплати". Приветства изчезващата българска нация с пожелание - все повече млади българи да се завръщат в родината си.

Пред демонтираните микрофони имаше само възторжени изявления, широки усмивки и поздравления. Нямаше въпроси. Не се допускаха.
За разлика от българската преса, обаче, в немската широко е обсъждана срещата в София. И точно партията на фон дер Лайен критикува поведението й и похвалите към най-корумпираната държава в ЕС.

Тук пресата /с малки изключения/ мълчи.

Българи ли сме?!
Има ли я България?!
Шепа нищожества контролират живота ни, а ние се прибираме в домовете си и мълчим, очаквайки някой да направи нещо.

Идва септември...поредният.
Време е българоубийците да преживеят всичко, което причиниха - да са унизени, бедни, болни, изоставени, самотни, в безизходица и мрак.
Време е да напълнят затворите.

Заради мъртвите, предадени от държавата, заради децата, които няма да пораснат, заради баба Дора и всички като нея, заради Виктория Маринова, заради Своге, заради мизерията и глада, заради липсата на шанс, заради препълнената със заминаващи аерогара, заради.....

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.