Утре, 17.11.2022 г. /четвъртък/, от 12:00 ч. в БТА ще се проведе пресконференция на тема - "Учредяване на партия "Български глас".

Участие ще вземат: Тихомир Василев - политолог и водач на протестите от 2020 г.; Георги Попов, юрист; Петър Писарски - музикант (група "Атлас"), Огнян Митев, юрист; Пламен Иванов - енергиен експерт.

"Утре част от организационния и експертен екип на "БѪЛГАРСКИ ГЛАСЪ“ ще дадем пресконференция в БТА. Повод за която е предстоящия в неделя протест и възвание към българския народа за учредяване на Народна Партия "БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ". Ще представим нашите подбуди и причини да пристъпим към тази стъпка, с която целим да поставим истинските проблеми и дневен ред на хората на политическата карта на България", заяви за "Либерта" един от учредителите и главен двигател на новата партия - политологът Тихомир Василев.

"Като формален лидер на организацията ясно заявявам, че за нас, хората и организациите в "БѪЛГАРСКИ ГЛАСЪ“, ни писна от лъжи, чекмеджета, парапети и подмяна", допълва политологът.

"Две години след протестите и 34 години след промените, България е в трагично състояние - разорена, разпродадена и омерзена от национални предатели. Хората тънат в мизерия, а българският бизнес е поставен до стената... Стига толкова! Иде буря!", зове Тихимир Василев.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.