Христо Иванов намери верния път. Атакува Доган, Пеевски и Гешев, а те инструктираха Борисов да отговаря вместо тях. Нали не очаквате Пеевски или Доган да дадат пресконференция. Имат си премиер за говорител.

И отново етническия мир бил заплашен. Доган бил национала ценност. Пеевски бил цел на снайперист !? Те вече веднъж го "убиваха" точно като атакуваха КТБ.

И как точно ще го спасят от снайперист с жива охрана? Скалъпени истории.

Издаде се за манипулациите с бройките за коронавируса.

Ако ще и десет часа да говори - протестите тепърва се разрастват. А иначе винаги могат да докарат с бусове държавната администрация за да "защити" правителството. Контрапротестите са специално на Еврото и Гешев.

Борисов вече се изчерпва. Всичко което говори е с двойно дъно. Пак магистрали, победи, проблемът е че е изхарчил през бюджета повече от 450 милиарда лева. С тези пари е постигнал това.
А това със сценария против еврочакалнята - кой ще каже срещу какво този чешки милиардер се съгласи да бъде пощенска кутия на пари с които се спаси банката на Пеевски? Или целта оправдава корупцията?

Уплашен е.

И нито дума за корупцията, Гешев мълчи, Пеевски мълчи. Цял час говори по телевизиите и пак усеща че не е достатъчно. И пак се заиграва с етническия мир. Ако се изисква Доган да спазва закона сме щели да застрашим етническия мир.

Щял да ме наказва, че съм бил на протест. Не съм спазал социалната дистанция. Маските са задължителни и за полицията и жандармерия, къде са им?
Да, не ме интересуват мерките на Щаба. Те са държавни служители, не са практикуващи лекари и са зависими от него заради постовете и заплатите си..

Милият, да гледа довечера и утре какво ще става. Тарикат си Борисов, елементарен.Селски.

Въпросът обаче, сериозния въпрос е действително, че България е разделена. Не съм разделил аз, а властимащите. Консенсус между корумпиран и грабител и ограбен не може да има.

И пак отказва да дебатира, да има опонент. В кадър сам и като Тодор Живков. Поне призна, че Христо Иванов е намерил верния път.

Нека продължава - да атакува Гешев, Доган и Пеевски, а вместо тях да отговаря Борисов. Класика.

Илиян Василев

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.