На 27 октомври Кубрат Пулев ще се изправи срещу Хюи Фюри в мач, който ще определи претендента за титлата на IBF, която принадлежи на Антъни Джошуа

Съперникът на Кобрата бе специален гост в "Тази неделя" по bTV. Английският боксьор сподели, че е преминал много тежък подготвителен период: "Беше истински ад, тренировките за един такъв мач са по три месеца. Изтезания са, няма телефони, няма социални мрежи, откъсвам се от всичко. Не виждам дори и семейството си". Англичанинът, който в кариерата си има 22 победи (11 с нокаут) и 1 загуба, заяви също така, че няма никакви притеснения относно това, че публиката в "Арена Армеец" ще е на страната на съперника му.

24-годишният Фюри ще се подготвя за срещата в Пловдив, а преди това отправи поредната си порция закани към Пулев.

"Той никога не се е бил срещу човек като мен. За мен той е старец, дядка. Имам и много други предимства, на първо място - това са моите боксови умения. Ще видите разликата на 27-и. Там ще има и мои фенове, но аз не мисля за зрителите, нито ме притеснява, че той е пред родна публика - даже това ме мотивира повече. На ринга сме само аз и той, с по един чифт ръкавици, единствено това ме интересува".

"Направих много добра подготовка и се намирам в най-добрата форма в живота си. Сигурен съм, че ще сляза като победител от ринга. Опитът е голямото предимство на Пулев, моето обаче е младостта. Той вече остарява", заяви Фюри пред журналистите още на летище "София".

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.