Предизборната кампания на Коалиция "БСП за България" беше закрита днес в Бургас. Социалистите преминаха по булевард "Богориди" и пред Морското казино пуснаха в небето червени балони с посланието: "За промяна с грижа за хората. Гласувай с № 4". В събитието се включиха кандидатите за народни представители, представители на актива и симпатизанти.

"Кампанията беше изключително сложна, деликатна и трудна. Аз няма да се спирам на програми и на обещания. Голяма част от нашите опоненти в програмите и в обещанията си работиха на принципа: Никой не може да Ви даде толкова много, колкото аз мога да Ви обещая. Нашата програма е реално изпълнима", каза пред присъстващите на събитието водачът на листата на Коалиция "БСП за България" за 2- ри МИР - Бургас инж. Петър Кънев. И добави: "Важен е не толкова рестартът на икономиката, а рестартът на морала. В последните години дебатът в обществото изчезна. Мълчанието се настани тотално. Искам да призова отново всички граждани - гласувайте за нас с бюлетина номер 4. Не се страхувайте! БСП е силата, която може да бъде алтернатива на управляващите. Властта ерозира, промяната е нужна."

"Оптимисти сме за крайния резултат от изборите и очакваме изборна победа", заяви от своя страна областният председател на социалистите в Стойко Танков. Той изрази своята увереност, че посланията на Коалицията са достигнали до гражданите и благодари на всички участници в кампанията и в предстоящия изборен процес.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.