Арогантен, мракобесен, невъзпитан... Ген. Венцислав Мутафчийски, видимо раздразнен от въпросите на журналистката Миролюба Бенатова, я гони от залата и плаши със смърт.

Това представлява председателят на НОЩ - пагоненият коремен доктор Мутафчийски, който иначе се преструва на загрижен за общественото здраве. Цялото интервю можете да изгледате от ТУК в 57:31 мин.

Поведението му е недопустимо за длъжността, която заема - директор на ВМА, положил Хипократова клетва.

Вижте краткото видео, което представлява законен повод прокуратурата на Република България да се самосезира за всяване на страх и паника сред населението:

 

"Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат! Ей ще видиш!"

С тези гневни реплики приключва интервюто на председателя на Националния оперативен щаб Венцислав Мутафчийски пред журналистката Миролюба Бенатова.

Видно от кадрите, генералът си изпуска нервите заради неудобните въпроси и прекратява неочаквано разговора.

Интервюто е взето вчера и беше излъчено тази вечер в "AЛTERNATIVATA" по TV1 - предаването, създадено от Милен Цветков и Генка Шикерова.

"Вие насъсквате и говорите небивалици по медиите. Абсолютно небивалици. До такава степен, че направо... Медиите, вие включително и с вашите сега упорити въпроси, които говорим за пробойни в системата. Системата, която реши всичките проблеми, които се явиха на базата на други неща!" - заяви Мутафчийски.

Говорите глупости. Обезценявате толкова труд - обръща се той към Бенатова

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.