Това лице, според Борисов, е „тежката артилерия на герб“ - тьотката Десислава Атанасова. Това нещо, депутат от ГЕРБ, на което ние всички му плащаме заплатата, заяви по повод обвиненията срещу Борисов за пране на пари, че „когато се установи, че това е пълна лъжа, Бойко Борисов, ще ви осъди и ще си плащате до живот!“

Пита се в задачата, защо Борисов не съди испанското издание „Ел Периодико“ за „лъжи“?

Мен, ако ме бяха нарочили за перач на пари, който издържа с криминални средства някой нарочен за мой любовник и детето му (направено от мен), и цялата му рода с крадени пари от държавата, първото нещо, което бих направила, е да скоча като един тигър, или поне като един опърпан и пършив български лъв и да съдя всеки наред, да съдя всичко, дето мърда. Моментално. Ама нещото премиер не го прави. Защо така?

Никой от българските мисирки-журналисти с дилдо, вместо микрофони, не посмяха да попитат премиера - дали има дете от мис бикини? Никой!

Съветът ми е да си заврете микрофоните в задниците си! А и друго нещо искам да кажа на мисирките от порнографския сайт "Блиц"  – когато обвинявате, че вестникът “Ел Периодико“ „е свързван с руските тайни служби и колумбийския картел „Меделин“ и се счита за основен проводник на сепаратистките настроения в Каталуния“, нали се сещате, че ако решат, „Ел Периодико“ ще ви шибнат такъв съдебен процес, че няма да разберете откъде ви е дошло дилдото, независимо, че сте изкусни негови поематели. Така че, внимавайте какви ги дрънкате и не подценявайте силата на светлината, при която хлебарки като вас биват натикани в кучи гъз!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.