На 6 август ще се проведат най-ярките летни награди за бизнес и туризъм на 30-метрова яхта на Черноморието. Организатор е Балканска медийна асоциация (БМА), a медийни партньори са Телевизия България 24, Канал 0, Българското национално радио, Радио Мая, бизнес списанието Би Ту Би Медия, Вестник Стандарт, БЛИЦ, Liberta.bg, Tрафик нюз, Глас.бг, Дромомания, Епицентър, Столица.бг, Woman.bg, Будна варна, Темида тв, Инвестбилд, Билайф, Бинюз и най-голямото Фейсбук-списание - Хайлайф. Събитието цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Наградите ще бъдат разпределени в няколко категории и ще се връчват от представители на медии. Гост на събитието ще бъде и зам.-областния управител на Бургас Тодор Иванов, който ще връчи наградите в първата категория - Туризъм, строителство и хотелиерство.

 Журналистът Нина Никол Хамилтън – председател на журналистичската асоциация, разказва пред БНР повече за събитието, а също така споделя и преки впечатления от Българското Черноморие, където отново е решила да прекара отпускарските месеци. 

"От 2 седмици съм на Черноморието, говорих с хора от бизнеса, с хора на плажа и си правя моя статистика. Руснаците са малко, но ги има, повечето са собственици на апартаменти, живели 10-15 години. Две симпатични баби си говореха дори на български, заради уважението към държавата ни. На ресторантьорите им липсват големите платежоспособни туристи, най-вече руснаци.

Цените са твърде високи, поне с около 20% са завишени. Заведенията с реноме са си пълни. Новосъздадените са празни. Виждаме отлив на немски и английски туристи, но има тенденция на връщане на български, особено връщащи се от чужбина, от държави с добър стандарт - Холандия и Швеция. Доста добре са платени там и предпочитат да си харчат парите тук.

Има нужда от засилване имиджа на България като яхтена дестинация, имаме много добри капитани. Така дойде идеята да направим церемонията на яхта. Целим да отличим най-вдъхновяващите компании и марки в няколко категории. Те се връчват за най-голям принос в предприемаческия и туристическия бранш. Ще отличим личните качества и постижения. Добрите примери трябва да се споделят.", коментира Хамилтън.

Повече можете да научите от звуковия файл тук.

Най-ярките летни награди за бизнес и туризъм в България Summer Bright Awards 2022  ще се проведат на 6 август от 18:30 часа на 85-футова яхта на Marina Port Nessebar

Събитието цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Наградите ще бъдат разпределени в няколко категории и ще се връчват от представители на медии. Гост на събитието ще бъде и зам.-областният управител на Бургас Тодор Иванов, който ще връчи наградите в първата категория - Туризъм, строителство и хотелиерство.

Главен организатор е Балканска Медийна Асоциация, с подкрепата на повече 30 медии. Водещ на церемонията ще бъде Марио Ангелов от Канал 0, а за културната програма ще се погрижи бургаската оперна прима Веси Тодорова.

Номинациите са разпределени в 12 основни категории: строителство и архитектура, инвестиции, хотели и заведения, застраховане и осигуряване, иновации; старт-ъп /StartUp/, право, медицина, фитнес и здраве, красота и уелнес, мода, услуги.  А победителите в категориите се определелят чрез гласуване на 10 журналисти, работещи в ресор „бизнес“ и „туризъм“.

Наградите се връчват за най-голям принос на предприемаческия и туристическия бранш, като целят да се даде гласност на успешните и ефективните бизнес практики, управленски модели, адекватно развитие на човешкия капитал, лични качества и достижения.

Отличените получават признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и иновативни брандове. 

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.