Поради някои неясноти.

Щеше да е добре уважаемата и симпатична Мария Цънцарова да зададе въпросите си към мен, а не към интервюираните. С удоволствие бих споделил какъв съм бил, какъв съм днес и какъв ще бъда.

Необходими са и разяснения за заблудените и неразбралите къде съм и защо.

Не съм в „листи“, не съм кандидат за бъдещия парламент. Това не ме прави безмълвен, ще продължа да подкрепям партии, към които винаги съм се чувствал съпричастен.

Триото отдавна не е в същия състав. Надявам се Арман и Николай да имат успех, симпатизантите около тяхната политическа формация са част от организирания от нас протест и трябва да получат парламентарно представителство. Средата, в която днес са моите приятели, не е моята среда. За мен би било твърде неприятно и дори естествено съмнително да се възползвам от многоцветния протест в името на някаква политическа организация. Напълно възможно е да не съм прав, но това е моето мнение и моята съвест.

Винаги съм бил част от една единствена общност. Партии, организации и личности пожелали премахване на превзелата ни мафия, ще имат моята подкрепа. В днешното ми посещение в Пазарджик няма нищо случайно.

И ако на пети април резултатът е нещастен, очаквайте ме на площада дори и сам въоръжен с мегафон. Сам, но като за трима.

Тези крадливи простаци трябва да бъдат изметени и забравени.

Проф. Велислав Минеков, Фейсбук

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.