Онуй се интересува от образованието само за снимки

Днес, в най-светлия празник на България, Денят на българската азбука и просвета, Онуй отново опорочи празника. Съдейки по неграмотността му, всеки нормален човек би си помислил, че днес няма да посмее и да се обади. Но прост човек срам няма!

Онуй се появи в едно село и би тъпана, че им строи училище. Той много се интересувал от образованието. Ей, на, училище им пОстрОил. Да са благодарни и ръка да Му целуват.

А всъщност истината е, че през последните 17 години в България са закрити повече от 1084 училища. Смятайте колко ученици са това - неродени, избягали от България....1084 закрити центрове на просветата и образованието. 1084 гроба на българската грамотност. Върху които гробове Онуй си прави пир и пиар за личната си слава. Все едно да запалиш къщата на хората, да им подариш палатка и да свикаш медиите да се похвалиш с благотворителността си! То, не че училището го строи със свои пари, с наши, но като го слушаме, оставаме с впечатлението, че лично ги е изкарал тези пари, като е копал картофи с пот на чело!

И е много грозно илитерат да говори за образованието. Цапа го с думите си. Гнуси със споменаването на българските духодни светини, които омърсява с думите си. Той е пълната противоположност и отричане на науката, образованието и грамотността. Той е триумфът на илитератите.

1084 закрити училища.....и едно започнато да се строи! Равносметката не излиза!

Елена Гунчева

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.