Ирландската евродепутатка (Клеър Дейли - бел.р.), която някои обвиниха, че била комунистка, беше запитана от Сашо Диков какво мисли за опозицията в България и ето отговорът: "Аз не познавам много вашата опозиция, но мисля, че тя не е много по-различна от управляващите и мисля, че решението трябва да се търси вън от тази опозиция. И трябава да излезете от мисленето, което ви налагаше комунизмът".

И в този ред на мисли, погледнете тази вечер при Цветанка Ризова един истински автентичен комунист - червен галош на име Таско Ерменков, и ще ви стане ясно защо ирладката е казала това. Ами този червен галош ми говори за българския национален интерес и го разбира точно както 45 години го прилагаха неговите родители. И със зъби и нокти защитава руските енергийни проекти, които в момента прокарва Борисов.

Ако Нинова ще обновява партийката си с такива червени галоши и ако ще защитава така горещо руските проекти на Борисов, хич да не си помисля да се приближава до власта. Канавката е готова и чака както ГЕРБ, така и БСП. Да се стягат новите политически сили, които според сондажите ще влязат в парламента. А и хората, които искат промяна и просперитет, да търсят там местото си и хич да не вярват на маймунжилъците на Нинова, защото ще останат и без гащите си, които имат сега.

***

(За Борисов - бел. р.)

Аз само ще си позволя да попитам, дали си давате сметка с какъв перверзен и нагъл измамник си имаме работа?! Да иска и да се опитва да измами една страна като САЩ по този дебелашки начин. Това не било "Турски поток", а било "Балкански". Това не било поток, а вътрешна тръба. Хората му казват - има си тръба за Европа през Украйна и тези маймунжилъци на руснаците да тръгнат през Турция, за да стигнат до Сърбия, няма да минат. Какво име му даваш няма никакво значение. Теб както си те търпят българите, взимай газ, който минава през морето, после през Турция, вместо да взимаш от тръбата през Украйна, но ти да бъдеш мост на руснаците за Южна Европа, няма да мине.
И започна с маймунджилъците си - щял да купи още аероплани, щял да строи Седми блок с американците, само и само да му мине лъжата и да му резрешат да се издължи пред руснаците за парите, които окрадоха с Пеевски.

Не знам какво наказание заслужава този криминален тип. 4 милиарда грешни пари ей така хвърлени прз прозореца и той ще ми говори, че бил дал 100 милиона на пенсионерите.
Commentaires
Votre commentaire...

Петър Бояджиев

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.