Партията на Волен Сидеров и АЛФА ТВ започват нов телевизионен формат – състезание за кандидати за евродепутати. В евролистата няма да има политици, а само безпартийни младежи, като Сидеров ще е в журито

Зрителите сами ще могат да изберат млади и активни българи, които да попълнят партийната листа на АТАКА за Европейския парламент. Предаването „Политическа академия” стартира на 1 април на живо в ефира на АЛФА ТВ от 18:30 часа от понеделник до петък. Кандидатите за евродепутати трябва да изпратят автобиография и мотивационно писмо на сайта www.ataka.bg/izbori и на адрес: София, площад „Славейков” 4 А, ет. 2. Избраните ще участват в предаването, където ще се състезават за вота на зрителите. След като мотивират кандидатурата си и очертаят целите си за влизане в Европарламента, ще бъдат питани по различни теми, за да могат зрителите да придобият максимална представа какви позиции ще защитават в Европарламента. Всеки ден след края на предаването чрез есемеси, зрителите ще могат да гласуват за най-добрия според тях кандидат. В рамките на 3 седмици зрителите ще решат кои от участниците във формата ще се наредят в листата за евродепутати на партия АТАКА.

„Политиката е лоша?
Политиката е добра?
Политиката е каквато я направиш!
Сега имаш шанс!
Спечели гласовете на публиката и замини за Брюксел да браниш националния интерес!
Партия АТАКА предлага пълна свобода и пряка демокрация – една листа за ЕП, съставена от вас и подредена от вас.
Без партийни активисти!
Без досегашни фигури!
Само нови и чисти лица!
Това е „Политическа академия” – випуск 2019”.

С тези думи призоваваме навършилите 21 години да кандидатстват за евролистата.

„Не е ли по-добре в политиката да влизат млади и чисти хора, които да формират новата политическа класа у нас? Аз лично така виждам нещата и смятам, че мога да помогна това да се случи, имам полезен опит и ще работя да го предам на колкото може повече хора. За първи път ще имаме пряка демокрация, 100% преференции, 100% мажоритарност. АТАКА ви дава този шанс”, коментира инициативата лидерът на партията Волен Сидеров.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.