Очертава се дълга, потна, страшна и безсънна да бъде нощта за премиера Бойко Борисов и министъра на финансите Владислав Горанов, известен в публичното пространство като "Малкия Пеевски".

Хазартният бос Васил Божков се закани преди седмица от Дубай в телефонно интервю за bTV, че ще сигнализира българските медии, обществеността, както и международните институции за извършени нередности от овластени лица в България, чиито деяния е много вероятно да изпълват състави на престъпления. 

Още по темата: Васил Божков: Пеевски назначи Гешев, Горанов да си подаде оставката, Борисов унищожи ФК "Левски"

Обещанието е спазено. След като вчера Васил Божков направи за смях премиера Бойко Борисов, като ми джироса акциите на ФК "Левски", днес от "НОВЕ Холдинг" в съобщения до медиите заявяват:

Още по темата: Конституцията и законите позволяват Борисов да е акционер на "Левски"

"Утре в 8:00 ч. ще публикуваме малка част от доказателствата в подготвения от г-н Васил Божков сигнал до български и международни институции. Информацията ще намерите на официалната му страница във Facebook.

За новосъздадената страница на бизнесмена се подчертава, че "ще споделя без цензура истината за рекета и изнудването от страна на управляващите".

"За един месец управляващите, използвайки Прокуратурата, ДАНС и НАП, без каквито и да било доказателства, съсипват частните му бизнеси и изземат частната му колекция от хиляди антични артефакти. С беззаконието си тези действия са без аналог в света.
В резултат на атаките срещу Божков и погубването на бизнеса му десетки хиляди хора остават без работа, а българската хазна е лишена от стотици милиони левове приходи. Всичко в името на обслужването на частни задкулисни интереси", уточняват от "НОВЕ Холдинг"

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.