Бойко Борисов по повод публикувана на стената му снимка с Доналд Тръмп и Мелания Тръмп:

"Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка :-) иначе, просто протокол на Белия дом :-)"

Подобна комуникация на премиер с гражданите на държава, която представлява на подобен форум, е най-просташката проява на засегнато его, която съм виждала през живота си!
Да не говорим за емотиконите и усмивките с препинателни знаци!, коментира съдия Румяна Ченалова.

Според нея премиерското "изречение не е само обида, то е и вулгарен присмех спрямо смелостта на един народ да каже или напише с името си какво мисли за човека, който е избрал някога за свой водач и от когото се срамува днес".

"Такова поведение е непростимо и от политическа и от човешка гледна точка.То е поредното доказателство, че царят е гол не само отвън, но и отвътре.
Не го приемам и като чувство за хумор, защото то е присъщо на интелигентните хора. Съжалявам само,че за света този човек олицетворява майка България. Ако той е най добрият екземпляр, избиран трикратно да управлява държавата, какви ли човекоподобни индивиди сме останалите...
Българинът е търпелив ....може би прекалено. Но е и горд и няма да прости унижението и срама. А когато това се случи, няма сила която да го спре!", категорична е Румяна Ченалова.

 

Коментари

  • Нед., 10/07/2018 - 10:45 отговор

    Рано йли късно всеки си плаща .И колкото по-късно , толкова по - лошо за плащащия ...

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.