С прекратяването на проверката за скандалните записи на Борисов Специализираната прокуратура не остави съмнение, че е лесно, когато си прост. Не бъдете сложни и няма да има кой да ви накаже!

Проверката е установила, че няма достатъчно данни, въз основа на които да се направи основателно предположение за извършено престъпление, и че не е установено проблемно поведение на Борисов. Понеже живеем в правова държава и всички сме равни пред закона, след 18.12.2020 г. вече не е проблем/престъпление всеки български гражданин да:

- вкарва държавни институции на някого „да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене...“;

- бъде предварително информиран от съдебната власт за предстоящо повдигане на обвинения, в резултат на което някой „ще изгори“ и ще „го съсипят“;

- говори вулгаризми по отношение на европейски лидери и да „ги наеб*л с 200“

- „изгаря“ опонентите си;

- нарича председателя на НС „проста кърджалийска пут*а“.

Специализираната прокуратура разяснява, че „всякакъв друг вид отговорности се осъществяват при различни условия“. Предстоят избори. Съдбовни избори. Те са възможността за „сложните“ да създадат различни условия, при които на „простите“ няма да им е лесно и ще има кой да ги накаже.

„Рядко ще сте пред съдбовни избори. Развратът иде от малките компромиси и от ежедневността на злото. Ще маскирате страха си като разумност, алчността си – като предвидливост, а безчестието си – с изкусна аргументация“ ни каза Кристиан Таков.

Трябва да сме безкомпромисни. Трябва да (им) свалим маските. Трябва да направим нещо без аналог – да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции. За България.

#ОСТАВКА

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.