В крайна сметка - има българска мафия! Единствена България прилича на страните от Латинска Америка, които въртят световния бизнес с наркотици.

Имаме пробив в малък сегмент от новините в казионните медии на властта, където се престрашиха да съобщят съвсем телеграфно световната новина, че в България има мафия! Браво, поздравления - доскоро твърдяхте, че няма такава!

Новината стана възможна след афиширан съдебен процес срещу една важна швейцарска банка, която прала милиарди долара и те били "инвестирани" в стратегически направления на икономиката. Дотук добре, но това е малка полуистина, независимо, че производството и трафика на наркотици, в който е замесен не друг, а държавата България, бяха произнесени с половин уста. Истината, обаче, е далеч по-страшна, защото тази истина превръща страната ни в държава от третия свят, каквато територия, например, представлява о.Сицилия и съседните му области.

Още по темата: Обвиниха швейцарска банка за пране на пари от кокаин на българи

Тук не говорим за "сива икономика", а за генериране на стратегически капитали със съучастието и съдействие на държавни органи, които по закон имат точно обратното предназначение. От много години твърдя, че България е отвлечена от терористи държава в рамките на ЕС и това, което се случва тук е в съучастие с ключови лица от европейската политика и бюрокрация. Зловещ сценарий, продължаващ вече 20 години, който уби милион човека и съсипа животите на няколко милиона български граждани. Съсипаха и България.

В България има мафия и от години завършвам постовете си с: "Управлява ви мафия", но сами виждате, че едва вчера за пръв път се обяви публично съществуването на такъв държавен тумор. Затова помогнаха и някои партньорски служби, при това никак случайно и по тази причина нашите бандити във властта побързаха да обявят залавянето на голяма пратка кокаин на българско пристанище. За да имитиран борба с тези неща, въпреки, че килограмите задържан кокаин и тоновете преминаващи контролирано от тук не са едно и също нещо.

Днес ще отворим следващият лист и ще ви кажа, че ни управлява производител и трафикант на наркотици от световна величина, подобно на латиноамериканските държави в този бизнес. Ако погледнете състоянието на държавата ни ще видите, че единствена България прилича на страните от Латинска Америка, които въртят световния бизнес с наркотици.

Искаме да живеем в нормална държава, но тя е престъпна и от това има само един изход - тотална обществена нетърпимост към престъпното статукво. Без изключение и до слагане на окончанелен край на овластените престъпници. Безмилостен край.

Подполк. Николай Марков

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.