Както може би вече сте разбрали, приех поканата на партията "Общество за Нова България", заедно да се явим на предстоящите парламентарни избори. С тях ни свързват много общи цели, каузи и ценности, от които най-основната е, че цялото гражданско общество трябва да се бори заедно за една по-добра, нова България. А аз осъзнах, че само кардинални политически промени на мафиотското статукво ще доведат до правосъдие и свобода за мен.

Може да бъде изображение с Dessislava Ivancheva и smilingСЕГА ИМАМ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА, КОЯТО ВИНАГИ СТЕ МИ ОКАЗВАЛИ В ТЕЖКИТЕ МОМЕНТИ, ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ, ПО ВРЕМЕ НА ГАВРАТА С МЕН.

- Нужно е за няколко дни да съберем минимум 2 500 подписа, за да се регистрираме с ОНБ в ЦИК за предстоящите парламентарни избори.
- Ако имате желание и възможност да ме подкрепите с вашия подпис, в подписката за регистрацията в ЦИК ще съм ви безкрайно благодарна.
- А ако не сте от София, бланката можете да изтеглите от тук: http://izbori.zelenmladost.org/podpiska.pdf

А за повече детайли по попълването и предаването ѝ на оторизирано от нашия екип лице, можете да се свържете с мен на тел: 0887 678 193. Ще ви държим информирани тук, къде ще има разкрити пунктове следващите дни!

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Десислава Иванчева съобщава: Търсим доброволци за събиране на подписи на т.н. масички(с наши представители) за Пловдив и Варна.
Тел.за връзка 0887678193 Вайбър

От тук можете да изтеглите, разпечатете и попълните, както и да предложите на Вашите близки, роднини, приятели, в подкрепа на Десислава Иванчева за участието й в предстоящите парламентарни избори:

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.