Николай Хаджигенов:

Това, че правителството се състои от корумпирани кретени не е новина.
Не е новина и че за финансов министър е сложен човек, толкова смотан по темата, че един наем не може да скрие, че не плаща.....
Да наречеш, между 11 и 15% от работещите у нас маргинали и да им кажеш оправяйте се, надминава обичайната, управленска кретения.
Първо, защото ако ние кажем на правителствотo да се оправя и без нашите данъци?
А?
Второ, повече от 30 000 000 души в ЕС сме самоосигуряващи се, но само у нас за финансов министър е назначен човек, който не става и филия с мас да пасе...

Румяна Ченалова:

Горанов ни мрази.Това показва с пренебрежителното си високомерно отношение към задаваните му въпроси. Погледа му крещи: "Вие сте тъпи и неграмотни и задавате въпроси, които не разбирате". .Думите му бичуват осмелилите се да го обезпокоят журналисти.
А хората само искат да оцелеят...

А БМБ (Бойко Методиев Борисов бел. р.) разби формалната логика с изречението: "Всички се прибират в България, защото тук е сигурно".

Уволнените, безработни българи се прибират в България, защото тук ги чака работа, големи заплати, социална защита и брилянтна здравна система?!

Не знам колко още мога да издържа лукавството и безцеремонността, лицемерието и надменността ИМ.
Но пък съм сигурна, че падането им ще е зрелищно и апокалиптично!

"До кост засегна ножът и - ето страшен рев!

Народ от болка пъшка-не морски шум сте чули..

А страшни са устата на зиналия гнев -

тях планини олово не може ги затули...
 

Народ - Сизиф! И той осъден да страдай

в подземието мрачно на слепота духовна

и да търкаля камък - страдание без край -

огромен, тежък камък, по урвата световна.

........

Пазете се! И вижте... Не знаете ли страх?

Сизиф скала подига? - Къде ли ще помери?

И, ако той я метне, Олимп ще рухне в прах,

от тътен чак небето над нас ще затрепери..."

П.Яворов

Илия Иванов:

Интересно. Не чух предложение за 0% данък печалба върху туристическата дейност със задна дата, така че да не се товарят фалиралите бизнеси с данък за 2019 г. Не чух и намаляване на ДДС за туризма и храните. Няма и идея, че всичките сънародници дето се завърнаха от чужбина също ще се регистрират в бюрата по труда и ще трябва да им се плащат обезщетения, без да са имали принос към бюджета. Не чух и мерки за стимулиране на инвестициите, тъй като безработните ще се нуждаят от работа...

За сметка на това отново ще се помпат пари в банките, част от тях гнили ябълки, което се очаква, че ще спаси браншове, които вече не съществуват, като туристическия например. Това не са мерки, а ограбване.

Бойко Борисов обяви такива невероятни мерки за спасяване на бизнеса и хората от икономическата криза, че като финансист най-горещо му препоръчвам да си завре мерките, в някоя от многобройните си кухини, по избор. Коронавирусът ще мине и хората ще награбят сопите.

Боже, какъв финансист! Те го питат за такси за разглеждане на кредит, той говори за предоговаряне... Горанов, не ставаш, даже не разбираш какво те питат!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.