Още една частица от живота ни изтиче.

И миналата година по същото време със стаен оптимизъм си пожелавахме живот и благодат.

Първото, що-годе имахме, но благата не бяха за нас, а се стекоха в джобовете на други. Не ги направиха  различни – нито по-благи, нито по-щедри, но живяха като крезовци, за сметка на нашите надежди.

А ние? Чак в края на 2018 се усетихме, че жестоко ни бъркат не само в джобовете, но и в душите и излязохме по улиците. Да, кратко беше, да икономически бяха подбудите на мнозина, да, имаше и режисура, но част от масата усети енергията си – разрушителна стихия, която може да помете паразитите от гърба ни. Кратко трая опиянението, слаб се оказа алкохола, дето ни държи живи.

И сега, пак ли с пожеланията? Пак ли с наивната вяра, че от самосебе си животът ни ще стане по-хубав от песен, по-слънчев от пролетен ден?

Бъдете нащрек за неправдата, приятели! Европа вдигна ръка и залива площадите, защото не и харесва да бъде ограбвана. И на нас не ни харесва, но не е достатъчно.

Нека се разгневим. Нека спрем да търпим геноцида над народа ни.

От нас зависи и от никой друг да не опустее земята ни изцяло. Да не се роди цяло едно следващо поколение в чужбините. Да получаваме достойно отношение за труда си.

Liberta.bg ви желае силен дух, за да ви има!

Нетърпеливост, за да промените живота си!

И фини сетива, за да различавате перфидното зло, което често е маскирано зад добронамереност.

Бъдете! И се борете!

ЗА МНОГО ГОДИНИ !

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.