Няма как да си премиер на малка балканска държава, президентите Тръмп, Путин и Макрон да те ненавиждат, първият да каже в разговор с друг премиер, че не се среща, не се снима и не легитимира международни престъпници, и това да не е краят на активната ти политическа кариера.

Още малко, много малко ни остана да изтърпим и мъките ще започнат за други хора. Но това не трябва да ни успокоява, а да ни амбицира да бъдем още по-активни!
От есента започват разкрития от международни разследвания, свързани с официални лица на България на най-високо ниво. През 2020 година ще щракат белезници.

Първата държава, която ще попадне под ударите на закона, в лицето на Главната прокуратура на Европейския съюз, е България. 
България е не само най-корумпираната държава в Европа, а страшното е, че престъплненията й са влезли в обсега на други държави и се разпростират на територии по целия свят!

Ще има и много арестувани и осъдени кметове, които са ощетили европейския бюджет и данъкоплатци чрез оперативни програми, финансирани от ЕС.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.