По отношение на протеста утре. В Алтернативата видях един от организаторите на протеста утре от 17 часа. Не го познавам. Не виждам обаче ползата от съмнението кой го организира, дали са Триото, дали са хора на Радев, защото както и на предишните протести, не отивам заради организаторите, а заради каузата - и в този момент тя е най-важна.

Отивам за да протестирам срещу това, че хора умират на стълбищата на болници и властта ни наказва със собствената си некомпетентност. И утре ще ни спретне тотален локдаун, и утрешният протест вероятно може да бъде последния.

Корабът на държавата се движи без кормчия, защото "командирите" са ангажирани да се спасяват по единично.

Вместо да се вкарват съмнения - далеч по-логично е всички да бъдат там. Иначе пак става битка за водене на четата.

И отново въпросът за взаимодействието - тази власт няма да си тръгне със стерилни действия на хора с идеологически и политически профил.
Да е ясно.

И довечера пред БНТ - за гражданската Панорама. По казионната - отново ще ви представят скучната сценка власт Сачева, срещу "опозиция" БСП, гарнирано с "драматичен разказ" за първата линия - но не от болница Свети Георги и починалите поради отказ от медицински грижи, и интелектуалецът Ивайло Знеполски - има юбилей и нова книга.
Класическо "безопасно" издание...

Илиян Василев
_____________________________

Бъдете с нас на 21.11.2020 от 17.00 часа на площад Народно събрание (пред сградата на парламента с девиза "Съединението прави силата") на ВСЕНАРОДЕН МИТИНГ - ПРОТЕСТ под мотото "ЕДИННИ ЩЕ ПОБЕДИМ", за да поискаме и да получим оставката на правителството на Борисов, изграждането на истинска демокрация и правова държава, просперитет и достойнство на всички български граждани, призовават организаторите на протест. Научете повече от събитието от ТУК.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.