Бойко Борисов: Тотото може да помогне на "Левски"!

А защо точно на този отбор? И защо премиерът постоянно помага именно на този отбор?

Ах, да! Защото е заклет левскар!! Но щом това е от лично пристрастие, то защо го прави с публични финанси? Защо не го прави с лични средства? Или поне с пари на "Ипон"? Така се върши злоупотреба с ресурси на данъкоплатците, а те никога не са гласували парите им да се наливат в частно дружество! Това е неморално, недемократично, несправедливо и незаконно!

Ако има пари за даване, по-добре да не се изливат като вода в пясък и да се хвърлят на вятъра, а да се дадат за деца с увреждания, за животоспасяващи операции на нуждаещи се хора, за онкоболни, за детски отделения в болници, където е адска мизерия и се гонят хлебарки и мишки.

И последно, какво става с така прокламирания футболен феърплей, след като 30 години всяка власт глези и налива грижи и милиони за синия отбор, а червения си плаща като поп и надплаща като враг на народа... Защо преди няколко години толкова щедрият с нашите пари премиер не помогна на ЦСКА, а със зле прикрито задоволство наблюдаваше как отборът играе в аматьорската група с Чико и Германея!?

Коментар на проф. Николай Слатински във Фейсбук

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.