"Радвам се, че маските падат. Пеевски изпрати Харизанов в студиото да го защитава. Да ви напомня, че телевизията "Европа" е финансирана през схема на Пеевски. Проблемът на Харизанов е фиксацията Христо Иванов..."

Честито на Харизанов - вече е говорител на Пеевски и заличи всякакъв вариант да обособи и отдели Борисов от кашата, като застана плътно зад Пеевски. Което значи, че премиерът се припокрива тотално с интересите на Пеевски..

На протеста вчера имаше доста хора, които са гласували за ГЕРБ. Което означа че си губят електората и ще има последствия на изборите.

След като Радев пусна сделката за Ф-16 и не наложи другото вето - нещата вървят зле за Гешев.

Утре идва у нас на визита американския "колега" на Цацаров и ще има интересни развития. У нас все още има хора, които си мислят, че могат да разменят покупката за Ф-16 срещу снизходителност за Пеевски и пасуване за безобразията у нас, включително Гешев. Дълбоко се лъжат. За един доклад иде реч. Гешев чуваме ли се?

Допълнително за ТВ-постановката "Харизанов брани Гешев" 

Нова ТВ е на Пеевски и на статуквото. От няколко дни търсят начин да неутрализират енергията на протеста след грубите медийни прояви на Гешев, и да направят в сутрешно предаване публична неутрализация на протестнана енергия - да върнат джина в бутилката. Формално става дебат и Николаев "балансира". Канят един от организиторите на протеста, това е нормално - да чуят зрителите искания, мотиви и т.н.. Но какво прави Харизанов,воинът на статуквото. В какво качество присъства, няма отговор? Той самият казва че не представлява ГЕРБ. Значи представлява Гешев? 
Разбирам че са поканили Велислав Величков, той е лице на Правосъдие за всеки, организатор на протеста.
Пак питам Нова ТВ - какво прави там Харизанов и кой ви се е обадил за да го поканите - пиарът на ГЕРБ, нали?
Журналисти?!

Коментар във Фейсбук на бившия посланик на България в Русия Илиян Василев

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.