Ден за запознаване с идиоти...

Радослав Бимбалов:

Такаааа... явно ще е ден за запознаване с идиоти. Вижте тази мила дама на снимката. Казва се Ана Джумалиева и почти съм сигурен, че я виждате за пръв път. Тя е доцент, доктор по международно частно право, преподавател в университети и, разбира се, председател на Комисията за защита от дискриминация. Тази госпожа вчера е участвала в изслушването на заместничките в Европейския Парламент и на въпрос на европейски депутат какво мисли за състоянието на дискриминацията в България най-отговорно е заявила, че най-дискриминирани в момента са управляващите политици, които биват хулени и обиждани - дори пред дома на уважаемия премиер ходели да носят чували за трупове... Естествено, тези думи от страна на един председател на комисия за борба с дискриминацията, предизвикал гнева на питащите и се наложило да раздават словесни шамари, но това е извън темата...
Тази жена аз лично не я знам. Как е станала доцент- не знам. Какво прави като шеф на Комисия по защита от дискриминация - не знам. Дали ще получи увеличение на заплатата тия дни - не знам. Но знам едно - с такива верни амазонки, еднакво готови да защитят и с двете си мозъчни клетки Boyko Borissov, нищо няма да ни уплаши. Ни Ковид, ни Европа.

Григор Лилов:

В Европейския парламент
КОЙ Е НАЙ-, НАЙ-, НАЙ-ДИСКРИМИНИРАНИЯТ ЧОВЕК У НАС?
**** Мисирки, сър! Това обяснява всичко!
.
Кой е най-дискриминираният човек у нас?
Никога няма да познаете!
Това е премиерът Бойко Борисов!
.
На заседанието в Европарламента за върховенството на закона и корупцията у нас герберка посочи като най-дискриминиран именно него.
А защо?
Защото имало протести срещу премиера, вкл. и пред дома му.
Естествено, тя беше разпъната на кръст от европредставителите заради простотията на изказването й.
.
Герберката е Ана Владимирова Страшимирова-Джумалиева. Избрана е един път и е преизбрана втори път от парламента като председател на Комисията за защита от дискриминация.
Мисирката – доцент, доктор, учен, преподавател и т.н. е виден кадър на първия частен университет у нас (от 1991) „Черноризец Храбър” – нещо като пета дупка на кавала. Макар че акредитацията му от МОН е като на елитен ВУЗ - 9.21 от възможни 10.
Въобще българският политически "елит" вчера се представи „блестящо”, по "мисирски" в Европарламента на фона на острите критики от представителите му за ситуацията у нас.
Предстоят и нови обсъждания в Европарламента на положението в България.

Георги Готев:

Срамно изявление на групата на ГЕРБ в ЕП

По-долу е изявлението, със заглавие „В Европейския парламент осъдиха използването на бесилки, ковчези и чували за трупове от протестите в България“, а ето каква е истината.
Истината е, че за използването на бесилки, ковчези и чували за трупове от протестите в България са говорили не евродепутатите, а единия от представителита на България, Ана Джумалиева, която е председател на Комисията за защита от дискиминацията, която е изтъкнала, че е много притеснена от употребата на език на омразата, от вдигането на бесилки пред дома на Бойко Борисов и пред парламента.
Евродепутатите отговорили, че са изумени, че тя всъщност не се тревожи за правата на протестиращите, а е тръгнала да защитава правителството, което разполага с инструменти да се защити, докато протестиращите и натискът над тях остават незабелязани от КЗД. Те са били изумени, че тя отчита като жертва министър-председателя и правителството, а не протестиращите, които са обект на многобройни нападки и обиди.
Изявлението на групата на ГЕРБ е фалшива новина. Да представяш собстените си безпомощни опорки като становище на Европейския парламент е тотално безобразие, това е обида за интелекта и ни злепоставя като държава, защото само идиоти могат да се хванат на такава фалшификация.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.