Бяхме го позабравили този изявен "патриотин" Петър Харалампиев – "Бате Харо", известен  брокер на българско гражданство. Задокеанските  партньори САЩ тези дни ни напомниха за него.
За ръководещите го политици знаем, но неуморните труженици като Иво - "Фашиста", призвани да подсигуряват ползвателите на български паспорти срещу заплащане, остават в сянка и продължават да мародерстват в Министерство на отбраната (МО).


Петър Харалампиев - "Бате Харо"
е в лице, с бялата риза и пиян поглед.


На каракачанов му тежи главата.

Сега е моментът да осветлим един от тях. Той е директор на дирекция „Социални дейности и военно-патриотично възпитание“ – МО и се казва Иво Антонов. Освен патриотичната трапеза с Бате Харо, обединява ги и привързаността към една забранена идеология (не е комунистическата).
В Дойран, но не на позициите на 9-а пехотна дивизия, а в кръчмите, още се носят легенди за продължителните им запои.

Добре се държат на държавната софра и това им личи от пръв поглед. Обединява ги и тяхното любвеобилно отношение към правилните патриоти, а те са онези, които не говорят, а повтарят и слушкат.  От тях се избират и "черноработниците", които осигуряват клиентите за българско гражданство. Порциите се разпределят в зависимост от ранга и теглото, наднорменото - като на ментора им Красимир Каракачанов. Същият Каракачанов, който до скоро беше военен министър и вицепремиер на Бойко Борисов.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.