"Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпил на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт. Нямам направена трета доза ( за съжаление)!"

Това написа във Фейсбук главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Думите му са по повод появилите се твърдения, че е в болница с COVID-19 и е в тежко състояние. 

Глава държа здравето инспекторът, който се дължи на ваксинацията е изкарвалното лечение на COVID-19. 

Ето и пълния статус, който написа доц. Кунчев: 

Скъпи приятели, колеги , а и неприятели!

Съжалявам, че Ви се занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли.

Не съм в болницата, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпил на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с обида.

Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, тъмни нарушения - едно дори и средно тежко Ковидът със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дълга живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото, за да демонстрирам докъдето може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.

Не бъдете лекарства, направете най-доброто за себе си - имунизирайте се!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.