"МВР сложи под блокада "Христо Ботев", "Факултета" и част от "Орландовци" заради COVID-19. Пропускателни пунктове и засилено полицейско присъствие". Някой нещо да не му е ясно? Заедно с удължаването на карантина настъпва гладът първо в ромските квартали. И полицията "терапевтично" ги отцепи под предлог, че били повишена зона на риск. На останалите граждани да припомня - сега играят върху националистическите чувства и инстинкта за самосъхранение, противопоставяйки сигурността на едни, на сигурността на други.

След като са ви взели ума и наплашили до червено, могат да ви убедят, че гетата са място на терористи. Днес заграждат тях, утре ще изпратят жандармерията и срещу вас. Да не кажете че не съм ви предупредил.

Ограничават свободата на придвижване на една група от българските граждани, на етнически признак, и това е чиста проба нацизъм. Вече има и вицове за други етнически групи, да - за евреите говоря. Демоните на миналото се връщат с пълна сила.

Заради лъжата, с която ви убедиха да се откажете от правата и свободите си, първо техните, след това своите, това управлението на България ще разруши фундамента на развитието ни - етническата толерантност и идеята, че България е дом и шанс за всички. Протестирам, протестирам, протестирам.

Не се надявайте на Гешински, той е крепител на това мракобесие. Надявайте се на себе си. Подкрепете слабите, унизените, лишените от права. Подкрепете всеки репресиран, всяко етническо малцинство, боретете се и не забравяйте, че Хитлер дойде на власт с избори!!!.

Илиян Василев

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.