НА КРИВ КРИСТАЛ ЛЕТЕЦЪТ МУ ПРЕЧИ

Габровският Лао Дзъ - Томислав Дончев, днес удари греда. Неговият звезден час изгря, когато от ГЕРБ беше отстранен Цветан Цветанов. Тогава Томислав стана безспорният втори човек на управляващите. Кризата и евентуалната оставка на Вожда можеха да го изстрелят я премиер, я председател на ГЕРБ. До днес.

След този запис, в който Слънцето от Банкя псува като сръбски четник, Томислав трябва да се прости с илюзията, че в пустинята има живот. Ужасното е, че изобщо не съм изненадан от чутото. Ужасното е, че никой не е изненадан. Ужасното е, че половите органи излизат от устата на премиера като клипчета на Севда ТВ.

Надявам се, очаквам президентът да реагира веднага. Да призове главния прокурор да разследва светкавично истинността на записа. И да заведе дело срещу Борисов, ако това се окаже вярно.
Чухте ли логиката и философията на този пожарникарски човек: "На простия не можеш да му набиеш акъл. Можеш да му набиеш... Кристал." Това е научил от живота. А иначе на прост КРИСТАЛ летецът му пречи.

Ех, бедни, бедни Томиславе, защо не си седя в Габрово, ами сега ще трябва да се гърчиш и да се правиш, че не си спомняш?

Става безпощадно ясно едно - че за Баце няма икономическа последователност и логика, а всичко е политическа сметка и гяволък.

Николай Милчев

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.