"Обявявам награда! Авторът на снимката има от мен почерпка - каквото пие, или хапва! Или и двете!
Има снимки, които не се нуждаят от текст! Тази е една от тях!", е написал Георги Пеев в коментар към публикуваната от него снимка във Фейсбук.

На нея се вижда как премиерът Борисов не спазва мерките при извънредно положение в борбата с коронавируса, които самият той и неговият Щаб заповядват да бъдат спазвани от гражданите. Още по-фрапантното е, че журналистите са събрани пред входа на заложна къща. От коментарите под поста на Георги Пеев се разбира, че "събитието" се провежда в Хасково. И е наистина събитие за местните, защото Борисов отбягвал от 2017 г. градът, все едно в него живеят чумави, споделят местните хора. Друг потрбител заявява, че заложната къща е на бивша общинска съветничка от ГЕРБ, която е била кандидат за такава и в местните избори през 2019 г., но не била избрана.

Самият Георги Пеев пише още:

"Ама стига сте ми лайквали! Тази снимка е историческа! Борисов дълги години отбягваше Хасково, все едно тук живеят чумави! Все минаваше около...
И днес той се самосервира след повече от 4 години на местните репортери. От три години водата в града е ограничена за пиене и готвене. Борисов през 2017 г. в предизборната кампания за парламент хвърли едни обещания, които до днес са изпълнени на 50%. Парите са дадени, похарчени са, но проблемът със забраната заради урана си стои.
И нито един от тия, които са го обградили не го попита за коментар..."

 Гражданите на Хасково питат като какъв се явява Борисов там - като партиен лидер в заложна къща, защото ако е като държавен би трябвало да е в сградата на Общината. Има въпроси за урана във водата в Хасково.

Не липсва коментар и за струпаните около първия партиен и държавен ръководител репортери, които като него не спазват мерките на Националния оперативен щаб. Потребител на социалната мрежа пише, че за "мисирките няма covid-19, при тях е птичи грип", а друг, че заглавието на снимката трябва да бъде "Сбирщина по време на пандемия”.

По всичко личи, че премиерът на България Бойко Борисов не се страхува от коронавируса (защото, може би, не е смъртоносен). Той не спира да обикаля страната и да се среща и разговаря с всякакви хора без предпазни средства, като в повечето случаи самият той не носи защитна маска (която е задължителна за всички).
Примерът, който дава пред българските граждани министър-председателят, кореспондира с липса на опасност от коронавируса, каквато всеки ден, по цял ден, от сутрин до вечер, той и неговият Национален оперативен щаб /НОЩ/, начело с ген. Мутафчийски и останалите пажове ни внушават - смърт, зараза, трупове, ковчези, пандемия, хладилни камиони за трупове, чували с трупове,масови гробове и прочее.
За сметка на това, за няма и 700 заразени с коронавирус български граждани, цялата държава е спраля. Малкият и среден бизнес се доумъртвява, цари пълна диктатура, забранено е излизането на чист въздух и слънце.

България умира от страх да не умре!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.