Осем институции проверяват незаконните павилиони около мястото, където оголен кабел уби 16-годишния Людмил, разправят в новините. Осем институции! А защо не 16? Или 86? И какво проверяват институцииите? Проверяват отдавна известни и регистрирани безобразия.

Общо пет са преместваемите обекта са на бул. "Иван Гешов", в близост до болницата. Два от тях са на нейна територия, а другите - на тротоара пред нея. По сведения на Столичната община двата павилиона са със сключени договори с ръководството на здравното заведение през 2016 г., документи за поставянето им и въвеждането им в експлоатация обаче не са установени.

Още през 2018 г. двата обекта е трябвало да бъдат премахнати, но не са премахнати. Това е пиеса на абсурда! И никакви оставки няма да изкупят вината на чиновниците! Това е престъпление, убийство поради некадърност и тъпотия! Едва ли някой нормален човек очаква виновните да понесат наказание. Най-много някой по веригата на тия осем институции да отнесе някаква глоба и всичко ще бъде забравено. До следващия "нелеп инцидент", когато институциите ще се втурнат по стахановски да проверяват собствените си престъпления.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.