Отброяването до старта на 2019-та година започна!
Остават по-малко от 20 дни, а Вие все още не сте решили къде ще отпразнувате най-дългоочаквания ден – за изпращане на старата и посрещане на новата година?! Проблемът Ви е решен, защото Хотел & СПА “Saint George” в Поморие се е погрижил за всичко…

Разположеният в центъра на древния град хотелски комплекс е в непосредствена близост до морския бряг и разполага с вътрешен басейн, солна стая, контрастен душ, суха билкова сауна, парна баня, фитнес и WiFi, които са част от новогодишната оферта. А стилното и многообразно новогодишно меню съчетава класиката от изкусно приготвено свинско с плънка, модерни заливки и гарнировка, екстравагантни разядки и спиращо дъха домашно приготвено десертно изкушение. И това не е всичко!

Новогодишният куверт стартира още с посрещането на гостите в лоби бара на “Saint George” с комплимент от заведението. Ценителите на розе, бяло и червено вино ще се радват през цялата вечер безплатно на неограничено количество от еликсира на живота на Поморийска изба „Тохун“. В стилния ресторант Ви очаква палитра от повдигаща духа и настроението програма - жива музика, танцьори, артисти, новогодишна томбола и много сценични и кулинарни изненади.

В допълнение към новогодишния куверт от 100 лева, Хотел & СПА “Saint George” е предвидил атрактивни новогодишни промо пакети с нощувки, съобразени с желанията на клиентите, богата брънч закуска за първия ден от 2019 г., както и отстъпки до 15% от цената при групови записвания.

Авторитетният Хотел & СПА “Saint George” в Поморие може да се похвали с утвърдена 20-годишна традиция при посрещане и настаняване на гости от всички точки на Стария континент, САЩ и Русия. Мекият морски климат,  забележителностите на града и богатата културна програма, предлаганите услуги, перфектното обслужване и материално-техническата база на “Saint George” са го превърнали в предпочитана целогодишна дестинация за почивка, процедури, забавления и културен обмен.
Комплексът разполага със стаи и апартаменти с гледка по избор на клиента – към морето или централната градска паркова част, Pub, веранда, основен ресторант, ресторант-градина, зона за релакс, Sкy-бар и др. Предлагат се различни физиотерапевтични процедури и масажи, калолечение, водолечение и луголечение и цялостна балнео програма.

Mногообразието от услуги в “Saint George”, в съчетание с уникалното си местоположение и отлична кухня, представлява всичко това, което намират двойки и семейства от всякаква възраст и националност, ученически и студентски компании, бизнес партньори и спортисти като краен туристически продукт за своята почивка на море, независимо от месеца и сезона.

С празничните новогодишни промо пакети с нощувки можете да се запознаете от тук.

За резервации, настаняване и повече информация: +359 885 274884; +359 596 24411.

Заповядайте в Поморие, за да посрещнете една незабравима Нова година в Хотел & СПА “Saint George”! Ще останете очаровани!                                                      

                                                                                                                                                       

                                                                                 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.