Невероятното природно явление Плевнелиев, което не подлежи на научно обяснение и анализ, има проклетия навик периодично да се появява в публичното пространство и ни в клин, ни в ръкав, да разпространява токсичните си и комични размишления, коментира журналистът Любо Кольовски последната изява на недоразумението.

Ето какво още пише Кольовски:

Росен, който ни беше президент цял един мандат като назначен от Главатаря си фигурант, (цитирам Главатаря по памет), обича да извиква спомена за собствената си незначимост и смехотворна невзрачност и е белязал първия си ден за маразовитото и мъгливо начало на последния месец на годината така: "Не искам да говоря с Румен Радев, защото се вбесявам. Той тотално обезсмисли президентската институция. Нищо, кръгла нула, няма доверие, плюене на държавата денонощно и вече нямам надежда, че нещо ще се промени. Нека да питате, медиите, какво нещо е свършил за 4 години? По време на пандемия той не си мръдна пръста. Разбирам защо не дава решения - защото няма екип! Той направи комунистическо изказване пред протестиращите като Ленин и ходи по партийни събирания." Това коментира президентът в периода 2012 - 2017 година Росен Плевнелиев в ефира на БНР.

Вероятно Росен се опитва да измести центъра на общественото внимание от скандалното интервю на началника си, дадено на FAZ, което за пореден път опозори България в европейски и световен план.
Росен, който все пак е бил президент, би трябвало да знае, че няма как да се търси отговорност на действащия държавен глава за невзети от него управленски решения, каквито той няма право да предлага, тъй като има Конституция и тя му забранява такива действия. Но, както казваше старшината ми в казармата: "Малко акъл да имаш, ама навреме да ти идва!". И, ако приемем, че Радев е нула, следва, че Росен е най-малко две нули.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.