Протестът в град Бургас е част от националния протест срещу "Стратегия за детето 2019-2030 г." и на същата дата, и по същото време ще се проведат протести и в други български градове.
Протестът ще бъде мирен и ще се проведе на 11.05.2019 г. от 17:30 часа пред сградата на Община Бургас.

Организатор на протеста в Бургас е Бисер Русимов и е за пълното отхвърляне на вредната стратегия. В качеството си на българин и родител, той е част от гражданите на Бургас, които се обединяват против опасната за нашите деца стратегия и вярват, че с общи усилия могат да доведат до успешен край борбата и стратегията завинаги да бъде отхвърлена. Бисер Русимов е и част от родолюбивата "Организация за закрила на българските граждани" /ОЗБГ/, която също е против "Стратегията за детето 2019-2030 г.".

Поканени са родители, граждани, както и всички останали, които са против приемането на вредната стратегия и против промените в закона, свързани с нея. Протестът не е политически - не е обвързан с политически партии и няма да се допусне намеса на политически лица. Организаторът и бургаското ядро на каузата и се разграничават от всякаква политическа обвързаност.

Споделете събитието и поканете приятелите си, за да се съберем повече хора, които сме против тази опасна стратегия. Длъжни сме да защитим децата си, докато можем, защото след приемането на стратегията правата ни като родители ще бъдат сведени до минимум. Заедно можем да защитим бъдещето - нашите деца.

Спасението е в обединението!, пишат от ОЗБГ.  

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.