Без данни за престъпление спира проверката на снимките от спалнята на правителствената вила „Секвоя“, на които се вижда чекмедже, пълно с пачки евро и злато, съобщиха от прокуратурата, информират медиите.

"Новината" е публикувана само няколко дни, след като държавното обвинение оневини изцяло премиера Бойко Борисов за записите на разговори, в които мъж с неговия глас псува и заплашва, че ще използва държавни институции.за саморазправа.

Така си отива проклетата 2020 година - година на пандемия, скандали по света и у нас, избори в САЩ и пр. Но в нашенските хроники 2020-та ще остане с невиждания и безпрецедентен скандал, предизвикан не от кого да е, а от самия премиер на България заради неговите записи, шкафчета с пари и кюлчета, пистолет, къщата в Барселона и т. н. Все гейтове, последвали десетки други гейтове от предишни години. Но предишните гейтове бледнеят пред шкафчетата с пачки от 500 евро, кюлчетата, пистолета, записите и тайнствената Мата Хари, която стои в дъното на тая криминална афера, на която прокуратурата безцеремонно тегли чертата и обяви, че такова нещо няма.

Няма я най-гнусната, най-дръзката, най-бандитската, най-мръсната апликация, лепната на лицето на цяла България не от кого да е, а от самия премиер, който управлява трети мандат и няма намерение да напусне властта. Това е най-позорният, най-отвратителният и най-отвращаващ епизод не само в новата история на България, ами и през цялата ни история. Когато тая гнусна история се прикрива от правоохранителните органи в лицето на прокуратурата, това означава, че България окончателно е затънала в тинята и едва ли някога ще излезе на светло и чисто.

Бойко се изплю в лицето ми за пореден път. Заплю и твоето лице.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.