От два месеца пиша, че е в ход гнусна подмяна, която Задкулисието ни предлага, но кой да ме чуе? Хората си въобразяваха, че става въпрос за някаква промяна.
Промените в България не се случват и никога няма да се случат, защото първо трябва да се осъществи не смяна на управлението и неговия корупционен мафиотско-олигархичен модел, а смяна на Задкулисието. Но това не става с избори, а с рязка еволюция или с ...революция.

САЩ уж ударха Пеевски с "Магнитски", но нищо не се чува за парите му. Дали пък всичко това не е било една голяма игра? Все пак не е ясно и КОЙ финансира партията на Слави, която има и американска подкрепа. Мирише отвсякъде на Бай Делянчо.

ДПС и ченгетата на ДС докараха Царя в България и го направиха премиер. При НДСВ започна и израстването на Делян Пеевски. (Нека не забравяме, че от НДСВ стартира политически и Бойко Борисов, като назначена охрана на Симеон Сакскобургготски, а след това като главен секретар на МВР!) Изглежда като същите сега да редят нещата и при Слави Трифонов. Те уредиха и част от назначенията в служебния кабинет на Румен Радев, както и по министерства, агенции...

Мислите ли, че случайно фигурите, изброени от Слави Трифонов (Има такъв народ / ИТН) за министри, са част от кадрите или приближени на проваленото НДСВ?! Допускате ли, че случайно за военен министър се предлага секретарката на служебния премиер Стефан Янев, или пък за министър на енергетика шеф на американските "Марици"?!

Случайностите са за балъците, те не съществуват. Не балъците, а случайностите.

Нали се сещате, че това, което Статуквото ни предлага като правителство чрез Слави Трифонов, няма как да се случи. Същите преди години нареждаха и кабинетите на Сакскобургготски. Мерси! Да си ги назначават кадрите в частните дружества. От посочените ми е познат само проф. Николай Радулов, а подлото и корумпирано юпи изобщо няма да го коментирам.

Предлага се нещо, което да не бъде подкрепено. Възможно е и да е умишлено. Пълен фарс.

Изобщо не се чудете защо българите от чужбина никога няма да се завърнат. Обяснимо е. А вероятно само благодарение на ковида, мерките, икономическите щети от него и трудното намиране на работа навън, не се е изнесла още 1/3 от населението на топяща се България.

Вървим към нови парламентарни избори. И към нови, нови... докато някои партии не спрат да се явяват и да разпокъсват вота на гражданите, защото никога няма да влязат в Парламента, а други най-накрая се учредят, за да има бъдеще България.

Отново сме в нищото!

Сега научвам от сайтовете, защото няма как да гледам изявленията на Слави, че бил предложил Саня Армутлиева за министър на културата. Смях! Че от тази госпожа има ли роден изпълнител, който да не е изревал?!
Камелия Тодорова дори веднъж каза, че е откраднала и съпруга й.

"Не искахте Костов, не искахте Царя, не искате Борисов и Пеевски... на ви тогава Слави!".

Не, това не са мои думи. Само опростявам до максимум за лесно асимилиране онова, което същите, редящи пасиансите и дърпащи конците отзад, ни сервират, докато подготвят напълно почвата за Радев, или пък за политическото му отстрелване.

Този път, обаче, всичко е много, много прозрачно. И плановете на "Дълбоката държава" в България ще претърпят провал.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.