Българските граждани се събират пред Президенството в момента, за да защитят демокрацията в България. 
Атаката на Прокуратурата срещу президента Румен Радев чрез неговите съветници се засилва само няколко часа, след като той обявява, че охраната от НСО на Доган и Пеевски трябва да бъде свалена.
Причинно-следствената връзка е кристално ясна и видима - Статуквото брани своите членове с всички методи и средства - законни и незаконни, предусещайки своя край.
С атаките към президента Румен Радев и неговите съветнции държавната мафия цели отклоняване на общественото внимание от незаконния летен сарай в парк "Росенц", свързан с Ахемд Доган, от грубото отношение на служителите на НСО към Христо Иванов и сподвижници, от предстоящия поход до плажа в близост до Доган сарай от 11.00 ч. на 11 юли /събота/, от протеста на 16 юли пред Министерски съвет срещу Борисов, Пеевски и Гешев, от пачките евро в нощното шкафче на премиера Борисов, от аудиозаписите, от кражбите, от корупцията, от затриването на България и българския народ.

 

"Призоваваме всички граждани, които смятат себе си за демократи, независимо от политически им разбирания, да защитят демокрацията и опита всички центрове на властта да бъдат подчинени на действащия мутренски модел на управление. Тръгваме незабавно към Дондуков 2 в защита на демокрацията и ще застанем пред входа на Президентството като НСО – Народна Съпротива и Охрана."

Проф. Велислав Минеков
Адв. Николай Хаджигенов
Арман Бабикян

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.